Privātuma politika

Pasākumu organizatora biedrības “Sansusi” personas datu apstrādes noteikumi:

  1. Personas datu aptrādes pārzinis Biedrība “ Sansusī” (turpmāk “Organizators”), reģ.nr. 40008210649, tel. 29448462, biletes@sansusi.lv
  2. Organizators veic personas datu apstrādi, lai:
    • nodrošinātu kvalitatīvu pasākuma norisi;
    • informētu par iespējamām izmaiņām saistībā ar konkrēto pasākumu;
    • informētu pasākumu apmeklētājus par līdzīgiem pasākumiem.
  3. Organizators personas datu apstrādi veic atbilstoši normatīvo aktu prasībām, balstoties uz biļešu pirkuma līgumu, pasākumu apmeklēšanas noteikumiem un pasākumu apmeklētāju doto piekrišanu personas datu apstrādei.
  4. Gadījumā, ja Organizators iesaistīs personas datu aptrādē kādu trešo pusi, lai realizētu kādu personas datu apstrādes funkciju, Organizators nodrošinās, lai personas datu apstrāde notiktu atbilstoši normatīvo aktu prasībām un uzņemas pilnīgu atbildību par jebkādām negatīvām sekām šo personas datu apstrādē.
  5. Organizators veiks personas datu apstrādi, kamēr persona nelūgs personas datu dzēšanu vai apstrādes pārtraukšanu.
  6. Organizators nodrošina ikvienai personai, kuru datus tas apstrādā, tiesības pieprasīt piekļuvi tās personas datiem un to labošanu vai dzēšanu, vai apstrādes ierobežošanu, kā arī tiesības iebilst pret apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību.
  7. Ikvienai personai, kuras personas datu apstrādi veic Organizators, ir tiesības iesniegt sūdzību uzraudzības iestādei (Datu valsts inspekcijai).

Sīkdatņu lietošanas noteikumi:

Biedrība Sansusī (turpmāk Mēs) interneta vietnē sansusi.lv (turpmāk Vietne) izmantojam sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu labāku lietošanas pieredzi un ērtāku biļešu iegādi.

Kas ir sīkdatne?
“Sīkdatne jeb sīkfails (angļu: cookie — burt. ‘cepums’), ir tīmekļa servera nosūtīta neliela teksta virkne klientam (parasti tīmekļa pārlūkprogrammai), kura tiek saglabāta lietotāja datorā kā parasta datne. Ar tās palīdzību serveris var identificēt lietotāju, pārbaudot klienta atsūtīto sīkdatni. Šis mehānisms tika ieviests tādēļ, ka pats HTTP protokols neuztur savienojuma stāvokli, un klienta katru jaunu pieprasījumu serveris uzskata par jaunu klientu.” – Wikipedia.lv, uzzini vairāk šajos resursos: https://lv.wikipedia.org/wiki/Sīkdatne un https://www.aboutcookies.org.

Kā Vietnē tiek izmantotas sīkdatnes?
• Lai nodrošinātu vietnes netraucētu darbību, jo bez sīkdatnēm nav iespējams nodrošināt pieslēgšanos lietotāja profilam un pilnvērtīgu iespēju lietot Vietni.
• Ar sīkdatnēm Mēs palīdzam lietotājiem efektīvi personalizēti un izmantot interneta Vietnes iespējas. Ar sīkdatņu palīdzību mēs saglabājam lietotāja izvēles un nodrošinām individuālas funkcijas.
• Lai apkopotu statistiku par Vietnes apmeklējumu un lietotāju interesēm, kā arī uzvedību, mēs izmantojam tādas sistēmas kā “Google LLC” izstrādāto “Google Analytics” un “Google Tag Manager”, kā arī “Facebook Inc.” izstrādāto sistēmu “Facebook Pixel”. Šajās sistēmās apkopotā informācija Mums ļauj parādīt lietotājiem vairāk piemērotu informāciju un piedāvājumus.
• Ar sīkdatņu palīdzību Vietne saglabā informāciju par lietotāja piekrišanu šiem Sīkdatņu lietošanas noteikumiem.

Sīkdatņu saglabāšana, ierobežošana un dzēšana
Lietotājam ir tiesības sīkdatnes kontrolēt un dzēst jebkurā laikā un jebkurā ierīcē, bet tādā gadījumā Vietnē būs atkārtoti jāievada savi dati (piemēram, e-pasta adrese pie biļešu iegādes). Lietotājam ir tiesības bloķēt sīkdatņu izmantošanu interneta pārlūkprogrammā (ja tā nodrošina šādu funkcionalitāti), bet bloķēšanas gadījumā iespējama atsevišķu Vietnes funkciju un procesu nepilnvērtīga darbība, par ko Mēs neuzņemamies atbildību.
Ja vēlaties, Jūs varat tikt izslēgts no Google Analytics veiktās informācijas vākšanas, lejuplādējot un aktivizējot google Analytics pārlūkprogrammas opciju “opt-out”: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Noslēgums
Mēs paturam tiesības mainīt Sīkdatņu lietošanas noteikumus bez iepriekšēja brīdinājuma. Lietotājam ir pienākums iepazīties ar šiem noteikumiem un sekot to izmaiņām.
Ja Jums rodas jautājumi par Sīkdatņu lietošanas noteikumi, lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu servisu.